Massage Falkenberg

Jenny Holst Massageterapi – fokus på välmående

Behandlingar för muskelrelaterade problem

Varmt välkomna till Jenny Holst Massageterapi när ni är intresserade av massage i Falkenberg! Hit kan ni vända er för en rad olika behandlingar, bland annat fascia vibes, klassisk massage och vaxning. Oavsett vilken behandling det handlar om tar jag till mig kundens önskemål och behov för att anpassa behandlingen efter det.

Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Genom det medlemskapet har jag patient- och ansvarsförsäkring, självklart följer jag även deras etiska riktlinjer samt har tystnadsplikt.

Idag erbjuder jag mina behandlingar på två platser i Tvååker, ca 1,5 min norr om Falkenberg. Dels på Gästgivaregatan 9, dessa behandlingar bokas genom Boka direkt. Dels på gymmet 4shape, de här behandlingarna bokas via mail och telefon.

Tveka inte på att kontakta mig ifall ni har några frågor eller funderingar kring mig, mina behandlingar eller något annat som rör verksamheten. Företaget innehar f-skatt.

Massage Falkenberg

Friskvård

Massage som friskvård har många fördelar, däribland ökad blodcirkulation, minskad stress och bättre sömn. Hos mig kan ni använda ert friskvårdsbidrag. Kvitto ges på samtliga behandlingar.

Om mig

Sedan 2019 har jag drivit mitt eget företag. Bakom Jenny Holst Massageterapi står jag, Jenny Holst. Jag är utbildad massageterapeut, dessutom är jag utbildad inom lashlift och vaxning.

Önskemål & Behov

Samtliga behandlingar inleds med en anamnes, sjukdomshistoria. Vi gör även en bedömning av hur vi ska lägga upp behandlingen utifrån de önskemål och behov som finns.

Vill ni veta mer?